Sunday, January 4, 2015

8 порад як підвищити свою конкурентоспроможність

За нинішньої високої конкуренції на ринку праці важливо виділитися із загальної маси здобувачів. Сайт склав 8 коротких порад, які допоможуть вам створити конкурентну перевагу.
Професійний розвиток

У наш час професійні навички застарівають набагато швидше, ніж в недалекому минулому, а сучасний бізнес все більше потребує нових компетенціях і унікальному досвіді. Тому не забувайте постійно вчитися чомусь новому, оновлюйте свої вміння та навички.
Коло спілкування

Постійно розширюйте коло свого спілкування і підтримуйте свою мережу контактів. Допомагайте вашим знайомим в професійному плані, і тоді можете розраховувати і на їх допомогу, коли вона знадобиться.
Власний бренд

Визначте, що вас робить унікальним кандидатом. Особистий бренд - це сукупність особистого і професійного досвіду, досягнень і навичок. Визначте свою унікальність і презентуйте себе роботодавцю згідно з нею.
Запасний план

У будь-якій ситуації, незалежно працевлаштовані ви зараз чи ні, потрібно мати план «B», «C» і «D». Будьте прагматичні, і тоді ніхто і ніщо не застане вас зненацька.
Мети

Завжди ставте перед собою конкретні досяжні цілі, і розбивайте їх на невеликі кроки. Так ви зможете виконувати свої завдання максимально ефективно.
Актуальність

Будьте в курсі всього, що відбувається у вашій сфері діяльності, переглядайте нові вакансії та резюме, стежте за змінами зарплат . Ідіть в ногу з часом, все змінюється набагато швидше, ніж нам здається.
Впевненість

Ви повинні правильно оцінювати себе і бути впевненими в собі . Аналізуйте свій досвід, навички та досягнуті результати. Погляньте на себе з боку роботодавця, і зрозумійте для себе, що ви дійсно можете запропонувати, в чому ви впевнені, а що потрібно ще підтягнути.
Відповідальність

Несіть повну відповідальність за свої невдачі так само, як і за свої успіхи. Чи не перекладайте провину на інших: на державу, роботодавців, знайомих. Ваша кар'єра - повністю ваша відповідальність. Немає сенсу скаржитися на те, що ви не в силах змінити, змінити себе - набагато простіше і правильніше. Чи не розпилюйтеся, аналізуйте проблеми, і вирішуйте їх.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.tusoffka.net tylkohd.pl ugreshlib.ru ukrmedtrans.com.ua www.ukr-inform.com unimbo.ru ulaauto.ru upr.okhanet.ru usaconsumercomplaints.com upn.in.ua