Tuesday, January 6, 2015

4 помилки в резюме, яких потрібно уникати

Гарне резюме - квиток на співбесіду. Сайт підготував список помилок, яких варто остерігатися при написанні резюме, щоб квиток дістався саме вам.
Нездатність виділити досягнення

Ваш досвід і список обов'язків це, звичайно, добре, але чого ви в підсумку досягли? Роботодавцю хочеться знати яку користь ви принесли колишнім наймачам, щоб зрозуміти, чого ви дійсно стоїте. Позначте в явному вигляді ваші значущі результати , використовуйте цифри, щоб привернути увагу роботодавця до досягнень і допомогти йому правильніше оцінити їх.
Недоречна і некоректна інформація

Резюме бажано адаптувати під конкретну вакансію, щоб роботодавець бачив саме ту інформацію про вас, яка важлива для цієї позиції. Тим самим резюме позбутися зайвої тексту, що підвищить його читабельність, і роботодавець буде впевнений, що ви саме той, хто йому потрібен.

Тричі перевірте всю інформацію в резюме. Переконайтеся, що всі дати вказані вірно, немає помилки в телефонах та інших контактах.
Погане форматування

Ваше резюме повинне легко читатися. Не важливо в електронному воно вигляді або в паперовому. Для розміщення на сайті Сайт, ми рекомендуємо створювати розгорнуте резюме , а не вставляти готове рішення. Це займе трохи більше часу, але дозволить зробити резюме більш якісним, що збільшить ваші шанси на отримання хорошої роботи. Форма підкаже вам напряму думок, а сайт подбає, щоб введена інформація отримала якісне оформлення.
Увага до розміру, а не змістом

Якщо ви тільки починаєте свою кар'єру, навряд чи резюме зможе обіймати більше однієї сторінки. Але не потрібно намагатися його насильно збільшувати, додаючи непотрібну інформацію або роблячи шрифт побільше. Сфокусуйтеся на змісті, а не на кількості рядків. Не варто думати, що роботодавець порахує вас досвідченим професіоналом, якщо резюме буде займати п'ять сторінок. У даному випадку кількість так само не є якістю. Швидше за все менеджер по персоналу просто не дочитає резюме до кінця, чи зробить це неуважно. Виділіть тільки основні свої якості і досягнення, які дійсно важливі для конкретної посади. Саме це приверне роботодавця, а про решту ваших заслуги і навичках ви зможете поговорити безпосередньо на співбесіді.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.tusoffka.net tylkohd.pl ugreshlib.ru ukrmedtrans.com.ua www.ukr-inform.com unimbo.ru ulaauto.ru upr.okhanet.ru usaconsumercomplaints.com upn.in.ua