Thursday, January 8, 2015

Як пройти тестування при працевлаштуванні

Напевно, багато проходили різні тести в Інтернеті або журналах. Ставитися до них можна по-різному. Але що робити, якщо від цього буде залежати ваше працевлаштування?

Крім питань-головоломок претенденти можуть зіткнутися і з різними тестами при працевлаштуванні. Зараз тестування кандидатів зустрічається все рідше. Але це не означає, що з вами це не трапиться, особливо, якщо влаштовуватися у велику компанію з великою кількістю претендентів. У цьому випадку ймовірність тестування кандидатів досить висока, оскільки допомагає в первинному відсіві. В інших випадках все залежить від рекрутера і політики компанії. Тести часто проводяться в рекрутингових компаніях.

Тести призначені для оцінки уваги, пам'яті, психологічного та емоційного стану кандидата, його особистісних якостей і особливостей характеру. При будь-якому тестуванні існує похибка. Для найбільш точного результат найчастіше необхідна серія тестів, але найбільше точність залежить від навичок фахівця, який проводить тест і оцінює його результати.
Пам'ять і увага

Найбільш поширеним тестом пам'яті, уваги, реакції та вміння зосередитися, який використовують для підбору касирів, контролерів, бухгалтерів та ін., Є коректурних проба Бурдона. Кандидатам видається аркуш паперу, на якому в довільному порядку построчно роздруковані букви, цифри або різні символи. Далі з усього розмаїття, наприклад, букв потрібно відзначати тільки одну з них. А по сигналу кожні 30 або 60 секунд ставити позначку в тому місці аркуша, де ви зараз перебуваєте.
Інтелект

Тести на аналітичність мислення, логіко-математичні задачки, тест IQ і ін. Служать для перевірки нашого розуму. У цього виду тестів досить низький рівень похибки, також їх легко перевіряти, тому що найчастіше вони мають лише один точний відповідь. Похибка може мати місце, якщо кандидат спеціально практикувався в проходженні подібних тестів.
Характер

Щоб визначити результати тестів характеру і особистісних якостей кандидата, тестуючий повинен мати спеціальну психологічну освіту. В іншому випадку результати цих тестів, з таким чином високою похибкою, будуть абсолютно помилковими, і можуть тільки нашкодити обом сторонам.

Подібні тести найчастіше містять питання, на які потрібно відповісти «так» чи «ні». Наприклад, «Я б цілком міг жити один, далеко від людей», «Якщо мені хто-небудь нагрубити, я можу швидко забути про це», «Мені дуже подобається запрошувати гостей і розважати їх» та інші. Такі тести вельми трудомісткі і вимагають від тестуючого високої кваліфікації, тому використовуються рідко. Найчастіше зустрічаються при наборі на відповідальні посади і для оцінки мікроклімату всередині робочого колективу.
Професійні

Тести на перевірку професійних знань на співбесіді найчастіше дістаються юристам, фінансистам, бухгалтерам, IT-фахівцям. Сюди так само можна віднести тести на перевірку знання іноземної мови, якщо від кандидата вимагається рівень володіння вище середнього. Виконання таких тестів може займати від 15 хвилин до декількох годин.
Як успішно пройти тести?

До будь-яких дверей можна знайти ключ, або знайти інший вхід. Так само і з тестами, тому всі вони мають свою похибку.

Щоб успішно пройти інтелектуальні тести, Сайт рекомендує частіше практикуватися. Найчастіше подібні тести дуже схожі, тому вправність дуже підвищить ваші шанси. Приклади тестів на інтелект завжди можна знайти в Інтернеті. До того ж це не тільки корисно для працевлаштування, але і для саморозвитку, оскільки дозволить тримати розум в тонусі.

Щоб пройти тести особистісних якостей потрібно зрозуміти, що конкретно потрібно на вашій майбутній посаді. Визначте необхідні якості ідеального співробітника, увійдіть в його роль і відповідно відповідайте. Наприклад, позиція секретаря увазі уважність, старанність, безконфліктність, товариськість, стресостійкість. Відповідайте на питання з оглядкою на ці якості і ви безсумнівно будете виглядати ідеальним кандидатом на цю посаду. Але пам'ятайте, що ідеальних людей не буває, і надмірна «правильність» може викликати недовіру, тому все має бути в міру.

Для проходження тестів на перевірку професійних знань важко знайти готовий рецепт. Перш за все ви повинні бути хорошим фахівцем. Але навіть хороший фахівець може заплутатися в термінах і цифрах, особливо при хвилюванні. Тому незайвим буде перед співбесідою пробігтися по найважливішим аспектам вашої професії і нагадати собі основні і найбільш складні моменти. Також не забувайте, що знайти приклади або повноцінні тести можна в Інтернеті - практика ніколи не буде зайвою.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.tusoffka.net tylkohd.pl ugreshlib.ru ukrmedtrans.com.ua www.ukr-inform.com unimbo.ru ulaauto.ru upr.okhanet.ru usaconsumercomplaints.com upn.in.ua