Tuesday, January 13, 2015

Так чи страшно запізнення?

Іноді обставини виявляються сильнішими бажання потрапити на співбесіду вчасно. Які можуть бути наслідки, і як при цьому зміниться ставлення роботодавця до вас?

Непередбачених причин для запізнення може бути безліч: застрягли в ліфті, пробки на дорозі, втрачені ключі і т.п. Багато чинники не піддаються контролю, як би ретельно ми всі не планували. Щоб запізнення автоматично не перетворилося на відмову потрібно обов'язково попередити про це менеджера з персоналу або іншого представника компанії, з яким у вас призначена зустріч. При цьому ви можете домовитися, як краще вчинити - зрушити час зустрічі або ж перенести її на інший день.

Ні в якому разі не залишайте своє запізнення без попередження або коментарів - в цьому випадку ви будете виглядати безвідповідальним, і роботодавець буде заочно налаштований проти вас. Тому, якщо у вас не було можливості повідомити менеджеру з персоналу, що ви затримуєтеся, слід вибачитися і пояснити причину, навіть якщо вам не зададуть цього питання в прямій формі.

Якщо ви все зробите коректно, то проблем виникнути не повинно. Таким чином ви покажете свою зацікавленість у посаді і повагу до роботи і часу менеджера з персоналу.

Бувають і зворотні ситуації - ви приходите вчасно, а от рекрутер спізнюється або ж не може знайти на вас час. Всі ми люди, і всі можемо опинитися в полоні обставин. Якщо у вас щільний графік або слідом буде ще одне співбесіду, то потрібно вирішити на скільки важлива для вас саме ця вакансія. І залежно від цього, продовжити очікувати співбесіду або на місці перенести його на інший час або день.

Звичайно, краще постаратися не спізнюватися , але неможливо передбачити все. Тому потрібно постаратися максимально знизити цю ймовірність.

    Не забувайте заздалегідь визначитися, що ви надягнете, щоб ваша улюблена сорочка раптово не опинилася з плямою.
    Ретельно вивчіть місце співбесіди - де саме знаходиться офіс, як до нього найкраще добратися, скільки це займе часу.
    Не беріться за якусь справу перед зустріччю, якщо не впевнені, що зможете впоратися з ним вчасно.
    Завжди додавайте трохи часу на проблеми з транспортом і потенційні проблеми в дорозі - краще прогулятися зайві 20-30 хвилин біля офісу компанії перед співбесідою, ніж спізнитися.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.tusoffka.net tylkohd.pl ugreshlib.ru ukrmedtrans.com.ua www.ukr-inform.com unimbo.ru ulaauto.ru upr.okhanet.ru usaconsumercomplaints.com upn.in.ua