Tuesday, January 6, 2015

8 смішних помилок на співбесіді

Порад про те, як вести себе на співбесіді, можна знайти чимало. Але здобувачі продовжують здійснювати одні й ті ж помилки. Часом ці помилки бувають вельми абсурдні та смішні.

Те, що є очевидним для одних людей, іншим може таким видатися. Не варто про це забувати. Буває, що кандидати поводяться під час співбесіди просто дивно, самі того не підозрюючи. Сайт зібрав в одному місці найбезглуздіші помилки претендентів на співбесіді, які практично завжди закривають двері в компанію.
Тільки б не працювати

«Чому ви хочете у нас працювати? - Тому що у вас працювати не важко! ». Ось вже хороший спосіб здивувати інтерв'юера. Деякі кандидати з легкістю говорять роботодавцю, що робота в його компанії приваблює їх своєю простотою, що їх навичок вистачить тільки на це, що на минулій роботі було занадто важко і т.п.
Дивні ви всі

Звинувачувати когось у помилках - набагато простіше, ніж визнавати свої. Не варто скаржитися на колектив колишнього місця роботи. Потенційний роботодавець з більшою впевненість вирішить, що проблема саме в вас. І не захоче, щоб подібна ситуація повторилася знову, тільки вже в його компанії.
Зухвала самовираження

Деякі жінки не соромляться прийти на співбесіду в короткій спідниці, з оголеною спиною або похвалитися глибоким декольте. Але такі методи викличуть не очікується ефект, а зворотний.

Деякі чоловіки грішать спортивними штанами, м'ятими сорочками і брудними сандалями. Хоча в компанії, в яку вони йдуть, прийнятий діловий дрес-код. Яким би ви не були професіоналом своєї справи, самовираження і свобода прийняті не скрізь.
Не ваша справа

Іноді з кандидата важко витягнути якусь інформацію. Але відповідати «Не хочу про це говорити», «А навіщо вам це знати?» І т.п. не варто.
Без комплексів

Люди бувають різних темпераментів. Якщо ви дуже активні, постарайтеся стриматися на співбесіді. Не потрібно демонструвати свої вокальні навички, говорити без угаву, крутитися на стільці, постійно сміятися. Адже і таке буває.
Справи, справи

Відкласти все на час співбесіди - нормальна практика. Але деякі вважають нормальним відволікатися, відповідати на дзвінки мобільного і писати повідомлення.
Зарплата від 1 до 10 тисяч

Будь-який менеджер з персоналу насторожиться, якщо у вас будуть дуже неточні зарплатні очікування. Професіонал точно знає свою вартість на ринку праці і може обгрунтувати бажану зарплату.
Місце для жарту

Почуття гумору - це добре. Але не потрібно жартувати без перепочинку до місця і не до місця, жартівливо відповідати на питання в анкеті і т.п. Трохи гумору не завадить в спілкуванні, а ось палицю перегинати не варто, не думайте, що це скрасить враження про вас.


Звичайно, в стресовій ситуації чого тільки не скажеш і не зробиш. Шукачам завжди допоможе підготовка та практика, не тільки на співбесідах, але й перед дзеркалом. А роботодавцям краще не робити передчасних висновків і намагатися пізнати людину краще.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.tusoffka.net tylkohd.pl ugreshlib.ru ukrmedtrans.com.ua www.ukr-inform.com unimbo.ru ulaauto.ru upr.okhanet.ru usaconsumercomplaints.com upn.in.ua