Wednesday, January 7, 2015

Як показати свою зацікавленість на співбесіді

Нерідко прагнення і інтерес до роботи переважують інші якості кандидатів. Тому в процесі співбесіди потрібно обов'язково показати свою зацікавленість, щоб підвищити шанси працевлаштування.

Щоб визначити вашу зацікавленість і мотивацію, у інтерв'юера заготовлений ряд питань: «Чому ви хочете працювати у нас?», «Ким ви себе бачите через 5 років?» Та ін. Всі вони пов'язані з певними критеріями ідеального кандидата. Давайте розглянемо їх докладніше, щоб ви знали, яким хоче вас бачити інтерв'юер, і до чого потрібно бути готовими.
Зацікавленість компанією

Ви повинні не просто прийти по оголошенню, ви повинні прийти саме туди, куди хочете влаштуватися. Не обов'язково володіти всією інформацією про компанію, досить знати про основні напрямки діяльності, значущих успіхи, послуги або виробленої продукції.

Ваша зацікавленість компанією - вагомий фактор. Сайт радить пояснити потенційному роботодавцю, чому ви хочете працювати у нього. Поясніть інтерв'юеру, що працюючи в його компанії ви зможете проявити себе, що вам подобається вектор розвитку компанії, і ви бачите себе саме тут.
Робочі процеси

Ви професіонал своєї справи, ви знаєте, що робити і як - розкажіть про це на співбесіді. Від того на скільки добре ви розумієте свої майбутні обов'язки і буде залежати ваша задоволеність роботою, а це безпосередньо пов'язано з мотивацією. Розкажіть про ваші успіхи на схожих позиціях, як ви справлялися з труднощами. Уточніть важливі нюанси у інтерв'юера, і тоді не залишиться «білих плям» у вашому майбутньому робочому дні. Якщо вас все влаштує - скажіть про це, тим самим ви покажете свою зацікавленість і бажання виконувати свою роботу. Ініціативні співробітники цінуються куди більше.
Кар'єрні очікування

Якщо ви добре знаєте чим будете займатися і де, то повинні знати і до чого прагнути. Розкажіть, що хочете примножити свій досвід і навички, ефективніше справлятися зі складними завданнями. Якщо вас цікавить вертикальний кар'єрний ріст - не приховує цього. Скажіть, що хотіли б поступово підніматися кар'єрними сходами. Ваші бажання і можливості компанії повинні збігатися - тільки так вийде продуктивну співпрацю.
Ціна питання

Як би кандидат не бажав працювати саме в цій компанії, і не прагнув підвищити власний рівень, матеріальне заохочення - дуже важливий фактор для мотивації. Ви повинні знати собі ціну і знати, що вам може запропонувати роботодавець. Швидше за все, він не буде приховувати заробітну плату в оголошенні про вакансію, але якщо це трапиться, ви повинні знати середню зарплату по даній сфері у вашому регіоні. Також ви повинні визначити для себе суму, яка вас влаштує. Звичайно, чим більше, тим краще, але потрібно бути реалістами. На етапі обговорення зарплати, роботодавець повинен розуміти, що майбутній оклад вас влаштує.
Тривалі відносини

Роботодавець зацікавлений у довгостроковому співробітництві з гарним працівником. Підготуйте ряд питань про компанії в цілому і про свою посаду зокрема. Співробітник, якого задовольнять більшість відповідей, швидше за все залишиться з компанією надовго і буде з задоволенням виконувати свої обов'язки. Тому не варто кривитися завчасно, зробивши хороше враження на роботодавця, остаточне рішення завжди залишиться за вами, а ось негативне ставлення до вас - вже не змінити.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.tusoffka.net tylkohd.pl ugreshlib.ru ukrmedtrans.com.ua www.ukr-inform.com unimbo.ru ulaauto.ru upr.okhanet.ru usaconsumercomplaints.com upn.in.ua