Sunday, January 11, 2015

Чому роботодавець повинен найняти саме вас

З точки зору будь-якого кандидата саме він повинен отримати заповітну роботу, а не інші претенденти. Всі роботодавці задаються питанням, чому саме вас вони повинні найняти. Будьте готові на нього відповісти.

«Чому ми повинні взяти саме вас?» - Це питання можна почути, якщо не на кожному, то на дуже багатьох співбесідах. І це один з найскладніших питань на співбесідах . Деяких він дратує, інших ставить у глухий кут. Як же поводитися і як правильно на нього відповідати?

В першу чергу слід зберігати спокій. Ви повинні бути морально готові до цього питання, і прийняти його як невід'ємний атрибут співбесіди. На жаль, але універсальної відповіді на це питання не існує, тому що всі кандидати і посади по-своєму унікальні і компанії теж різні. Роботодавцю важливо знати, що він обере кращого кандидата з усіх можливих. І ваше завдання - переконати роботодавця, що це саме ви. Сайт рекомендує зробити акцент на тих нюансах, які важливі для конкретної посади і конкретно для цієї компанії. Доведіть, що ваші професійні навички і досвід дозволять вирішувати майбутні завдання. Для цього ви повинні максимально можливо орієнтуватися в сфері бізнесу компанії, дізнатися які недавні проекти вона реалізовувала, її мета і засоби. Обов'язково дізнайтеся якомога більше про компанію до інтерв'ю. Зазвичай це питання задають ближче до кінця співбесіди, тому у вас буде можливість уточнити деякі речі у інтервьера, якщо не вдалося знайти достатньо інформації про компанії, які і допоможуть правильно відповісти.
Що хоче почути роботодавець?

Різні рекрутери, керівники компанії або відділу по-різному можуть реагувати на вашу відповідь. Але всі вони керуються двома основними мотивами: для галочки і для того, щоб переконатися у ваших намірах і кваліфікації. У першому випадку інтерв'юеру цілком вистачить почути, що ваші навички збігаються з вимогами, вас задовольняє зарплата і ви готові до виконання своїх обов'язків. У другому випадку роботодавець хоче, щоб ви підкреслили свої конкурентні переваги, довели, що знаєте специфіку роботи, знаєте як саме застосувати свої навички і знаєте, що конкретно ви можете зробити для компанії.

Роботодавець чекає від вас невелику самопрезентацію , в якій ви коротко розкажете про себе, про свої досягнення , доведете своє розуміння цілей компанії та шляхів їх досягнення. Також це непоганий спосіб перевірити самооцінку кандидата.
Що робити, якщо ви не знаєте відповідь на це питання?

Якщо ви дуже хочете отримати цю роботу, але розумієте, що не відповідаєте вимогам, головне не панікуйте і не опускайте руки. Ваша кандидатура вже зацікавила роботодавця разу він запросив вас на співбесіду. Насамперед розкажіть про ваші достоїнства, уникайте пропозицій з часткою «не», покажіть свою зацікавленість і бажання працювати. Багато роботодавців знають, що той, хто хоче, робить більше, ніж той, хто може.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.tusoffka.net tylkohd.pl ugreshlib.ru ukrmedtrans.com.ua www.ukr-inform.com unimbo.ru ulaauto.ru upr.okhanet.ru usaconsumercomplaints.com upn.in.ua