Tuesday, January 13, 2015

Як не потрібно поводитися на співбесіді

Співбесіда - важливий процес при працевлаштуванні зі своїми правилами, під час якого здобувачі продовжують здійснювати одні й ті ж помилки. Давайте перерахуємо найпоширеніші з них.

Досить прості речі часто залишаються неврахованими, і претенденти продовжують здійснювати типові помилки, особливо молоді фахівці.
Запізнення

«Точність - ввічливість королів і обов'язок всіх добрих людей». Запізнення на вашу першу зустріч з роботодавцем не принесе нічого доброго. Але в житті бувають різні ситуації, тому, якщо ви все ж спізнюєтеся на зустріч - не забудьте попередити про це. Детальніше читайте у статті « Чи так страшно запізнення? ».
Зовнішній вигляд

Не думайте, що співбесіда - це ще не робота і діловим зовнішнім виглядом можна знехтувати. Джинси, незвичайну зачіску, кеди і футболки з цікавими принтами можуть дозволити собі люди творчих професій: фотографи, дизайнери, моделі та ін. Якщо ви до них не належите, то не забувайте про відповідному стилі одягу та охайності.
Самопрезентація

Уміння добре себе подати також відіграє не останню роль. У роботодавця буде менший інтерес до кандидата, який затинається через слово і нервує при кожному питанні. Але і виглядати суперменом теж не варто - знайдіть золоту середину. Будьте відкритим і привітним людиною, готуйтеся до зустрічей заздалегідь. Докладніше про це читайте у статті « Правила самопрезентації ».
Професійні питання

Забудьте фразу «не знаю» і подібні, якщо вам задають питання, пов'язані з вашою спеціалізацією. Не хвилюйтеся, мислите вголос, приводите приклади, але ні в якому разі не потискайте плечима.
Зацікавленість

Співбесіда - НЕ допит. Щоб показати свою зацікавленість ви теж повинні задавати інтерв'юеру питання. Адже, не тільки ви повинні підійти компанії, але і компанія вам - тільки так можна домогтися гарних результатів у бізнесі. Докладніше про це читайте в статтях « Що запитати у інтерв'юера »і« 10 питань, які слід запитати у інтерв'юера ».
Брехня

Іноді не завадить трохи прикрасити дійсність, але все ж брехня - не найвдаліше початок нових ділових відносин. До того ж це може стати і причиною звільнення, якщо в процесі роботи відкриється правда. Докладніше про це читайте у статті « Брехня в резюме і на співбесіді ».
Причини зміни роботи

Практично на будь-якій співбесіді вас запитають про причини зміни роботи. У вас завжди повинен бути готовий відповідь. При цьому варто утриматися від негативних відгуках про минуле роботодавця, ваша мотивація повинна бути логічною і прозорою.
Мобільний телефон

Не забувайте вимикати на час співбесіди мобільний телефон, або як мінімум ставити його на беззвучний режим. Ніщо не повинно відволікати вас від бесіди.
Посада і компанія

Ви повинні точно знати і розуміти вимоги до посади, на яку ви претендуєте, і обов'язки, які будете виконувати. Буде дивно, якщо від вас вимагається добре знання іноземної мови, а ви їм не володієте, хоча в оголошенні про вакансію це явно прописано. Також ви повинні володіти інформацією про компанію та її діяльність. «Чому ви хочете працювати саме в цій компанії?» - Підготуйте заздалегідь відповідь на це питання.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.tusoffka.net tylkohd.pl ugreshlib.ru ukrmedtrans.com.ua www.ukr-inform.com unimbo.ru ulaauto.ru upr.okhanet.ru usaconsumercomplaints.com upn.in.ua