Tuesday, January 13, 2015

Правильно розповідаємо про свої досягнення

Будь-які досягнення - це досвід, який буде цікавий потенційному роботодавцю. Важливо правильно розповісти про свої успіхи і досягнення, пояснити їх важливість.
Ваш успіх - успіх компанії

Здобувачів часто просять навести приклади, що підтверджують їх успішний досвід. Адже, саме цифри і факти можуть найбільш точно охарактеризувати вас, як хорошого фахівця. Все це потрібно в короткій формі описати в резюме і бути готовими докладніше викласти на співбесіді. Сайт рекомендує заздалегідь підготувати якомога більше корисних даних про ваше минуле досвіді: які юридичні документи, скільки і якої складності ви підготували; на скільки збільшили обсяг продажів; скільки тренінгів провели; скільки статей опублікували в журналі; скільки PR-компаній організували і т.д. Такі приклади вигідно виділять вас серед інших кандидатів.

Роботодавцю важливо знати, який внесок особисто вніс кандидат в розвиток бізнесу на попередніх місцях роботи, і як людина може оцінити свої сили. Для цього здобувачеві не слід обмежуватися одними сухими цифрами, але й розповісти про досягнення і пояснити, чому вони такими є. Говорити варто завжди по суті, а не розмірковувати на загальні теми.
Особисті чи професійні успіхи?

Ваші особисті якості також дуже важливі. Слід уточнити у інтерв'юера, якщо він конкретно це не вказав, які досягнення його цікавлять: особисті або професійні. Успіхи в самих різних областях можуть багато про вас розповісти. Ви повинні зрозуміти, які якості відбивають ваші досягнення. Навіть по успіхам, не пов'язаним з роботою, можна судити про ваших лідерських та організаційних якостях, цілеспрямованості, ерудиції, працелюбство, здібності домагатися поставлених цілей.
Про що розповісти?

Питання про досягнення дуже часто бентежить кандидатів і збиває з пантелику. Наприклад, що недавньому студенту розповісти про свої досягнення, якщо у нього ще немає досвіду і він влаштовується на першу роботу? У цьому випадку підійдуть приклади з навчання та особистому житті. Можна розповісти про успішні навчальних проектах, складної курсової роботі, про проекти, робота над якими велася у вільний час.

А що розповісти, якщо у вашій роботі немає конкретних цифр або гучних досягнень, а лише якісне та регулярне виконання своїх обов'язків? У цьому випадку важливо зрозуміти самому і не соромитися пояснити інтерв'юеру, що якісна щоденна робота - важливе досягнення. Наприклад, на минулій роботі ви підготували 3 річних звіту, зробили це вчасно і без помилок. Як випусковий редактор забезпечили своєчасних вихід 20 номерів журналу, не дивлячись на будь-які проблеми. Роль таких досягнень для компанії дуже важлива і наочно показує, як ваша робота сприяла бізнесу. Складності та шляхи їх подолання, нові ідеї, щоденна праця і його результати допоможуть правильно оцінити ваш досвід.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.tusoffka.net tylkohd.pl ugreshlib.ru ukrmedtrans.com.ua www.ukr-inform.com unimbo.ru ulaauto.ru upr.okhanet.ru usaconsumercomplaints.com upn.in.ua