Sunday, January 11, 2015

Співбесіди з різними представниками компанії

Проводити співбесіду вас можуть різні представники компанії, і слід враховувати їх особливості і різні підходи. Простих інтерв'ю не буває, але їх можна зробити простіше, якщо знати до чого потрібно бути готовими.

Для позитивного проходження співбесіди потрібно враховувати безліч нюансів. Кандидат на посаду може проходити співбесіду з менеджером з персоналу, керівником відділу, генеральним директором, до того ж прийом на роботу може проходити в кілька етапів, і кожен з них по-своєму унікальний. Важливо орієнтуватися у всіх особливостях, щоб правильно відповісти на питання, надати інформацію, яка цікавить вашого інтерв'юера, і вибудувати потрібну лінію поведінки.
Менеджер з персоналу

Співбесіда з менеджером з персоналу - найбільш типова ситуація. У більшості випадків це буде перша людина компанії, з яким у вас відбудеться бесіда. Мета менеджера з персоналу - скласти попередню думку про всіх претендентах на вакансію і відсіяти всіх невідповідних кандидатів. Щоб не потрапити в число таких кандидатів, Сайт рекомендує з усією відповідальністю поставитися до підготовки до співбесіди . Ваше завдання - розповісти про свої досягнення , навичках і досвіді, подати себе з кращого боку і довести, що ви підходите компанії.

Менеджер по персоналу є сполучною ланкою між вами і компанією, тому не соромтеся задавати питання , які вас цікавлять. Компанія повинна підходити вам так само, як і ви компанії. До того ж цим ви покажете свій інтерес до роботи і до компанії в цілому, що зіграє важливу роль. Рекрутер буде задавати досить типові питання, щоб оцінити вас і як фахівця, і як особистість.
Керівник відділу

Керівник відділу в першу чергу буде оцінювати ваші професійні навички і знання. Основний інтерес представлятиме ваш минулий досвід виконання завдань необхідних для конкретної посади. По ньому можна буде судити володієте ви необхідними компетенціями, які дозволять успішно справлятися з обов'язками. Для цього ви повинні підготувати приклади ситуацій, завдань, проектів з попередніх місць роботи, в яких ви досягли потрібного результату, і розповісти як ви цього добилися.

Так як начальник відділу добре знає обстановку і співробітників всередині свого колективу, він обов'язково постарається визначити впишеться ви в нього. І чи зможете ви працювати безпосередньо під його керівництвом. Якщо ви не претендуєте на керівну посаду, то цей етап, швидше за все, буде заключним у процесі працевлаштування. І якщо все пройшло добре - готуйтеся приступати до обов'язків.
Директор

Співбесіда з генеральним директором відбудеться, якщо ви влаштовуєтеся на керівну посаду або ж претендуєте на посаду його помічника. Також інтерв'ю з директором може проходити в невеликих компаніях з маленьким числом співробітників, добре знайомий з усіма особисто і з їх роботою. У цьому випадку, він як і керівник відділу зможе визначити вашу компетенцію і відповідність колективу.

Якщо ви розраховуєте на керівну посаду, директор постарається визначити який між вами може бути рівень довіри і чи буде вам комфортно взаємодіяти один з одним. Перед співбесідою важливо представити портрет майбутнього начальника. Часто керівники компаній є публічними особами, тому пошукайте в пресі інтерв'ю з ним, можливо у нього власні публікації. А під час попередніх етапів працевлаштування дізнайтеся якомога більше про корпоративну культуру компанії. Все це допоможе вам знайти підхід до потенційного керівника.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.tusoffka.net tylkohd.pl ugreshlib.ru ukrmedtrans.com.ua www.ukr-inform.com unimbo.ru ulaauto.ru upr.okhanet.ru usaconsumercomplaints.com upn.in.ua