Wednesday, January 7, 2015

Яка вартість вашої роботи

Варто завжди враховувати, що зарплата витрачається не тільки на особисте життя, але й на саму роботу. І бути може оклад, який вам пропонують роботодавці, виявиться в підсумку не таким вже вигідним.

Перед прийняттям остаточного рішення при працевлаштуванні слід детально проаналізувати майбутні витрати на саму роботу. Особливо, якщо ви, перебуваючи працевлаштованими, вирішуєте перейти на іншу роботу з невеликим підвищенням окладу. Сайт рекомендує порахувати супутні витрати до ухвалення рішення. Деякі питання краще заздалегідь обговорити з рекрутером, а деякі заздалегідь проаналізувати самостійно. Багато статей витрат ми часом просто не помічаємо.
Зовнішній вигляд

До перших витрат можна віднести зовнішній вигляд. Мало хто ходить на роботу в одязі, який носить і вдома. У деяких професіях компанії видають спецодяг, в інших допускається повсякденний стиль, але часто компанії практикують певний дрес-код. Вам знадобиться купити бракуючі речі. Багато хто віддає перевагу оновити гардероб, щоб у нових речах виглядати більш презентабельно, особливо жінки. Ці витрати цілком можна відняти з майбутнього окладу.
Транспорт

Добре тим, хто може ходити на роботу пішки. Решті ж краще порахувати витрати на транспорт. Якщо користуватися громадським, то зробити це неважко. У разі особистого автомобіля все складніше - потрібно порахувати витрати не тільки на паливо, а й на техобслуговування, і не забути про амортизацію.
Їжа

На жаль, не всі компанії оплачують співробітникам обіди і забезпечують чаєм з печивом. З великою ймовірністю витрачатися на це доведеться самостійно. І якщо на солодощах ще можна заощадити, то з повноцінним обідом навряд чи вийде.
Свята

Цих витрат теж складно уникнути. Витрати будуть і на ваш день народження і на дні народження колег. Спрогнозувати це складно, але трохи статистики з часом полегшать це завдання.
Перекури

Володарям цієї звички варто звернути увагу на кількість викурених сигарет в робочий час.
Навчання

Для збільшення своєї вартості як фахівця іноді доводиться купувати спеціалізовану літературу, відвідувати різні курси. Це ще трохи збільшить витрати.
Здоров'я

Витрати на власне здоров'я особливо відносяться до шкідливих виробництв і роботі на вулиці. Але і працівників офісів це теж стосується. Можна витратити чималі суми, щоб компенсувати стрес. Якщо поглянути з цього боку, то ваша висока зарплата може здатися не такою вже й високою.
Статус

Багато витрачають чималі гроші для підтримки свого статусу. Дорогий телефон, щоденна мийка машини, зачіска і т.п. Ви можете і не відчувати в цьому необхідності в повсякденному житті, але на роботі вам захочеться виглядати солідно.


Додамо до всього ще витрати на мобільний зв'язок з робочих питань, різні дрібнички для прикраси робочого місця, чашки та інші дрібниці. Складіть всі вищеперелічені витрати і подивіться, які з них можна оптимізувати.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.tusoffka.net tylkohd.pl ugreshlib.ru ukrmedtrans.com.ua www.ukr-inform.com unimbo.ru ulaauto.ru upr.okhanet.ru usaconsumercomplaints.com upn.in.ua