Tuesday, January 13, 2015

4 фрази, які краще не говорити керівництву

Для комфортної роботи важлива не тільки сприятлива атмосфера в колективі, але й нормальні відносини з начальством, які ненавмисне можна легко зіпсувати.

Зверніть увагу на фрази, які з дуже великою ймовірністю налаштують керівника проти вас.
Це не моя робота

У будь-якому бізнесі бувають завдання, які вимагають швидкого рішення, і в певний момент може банально не вистачити рук. Оклад співробітників безпосередньо залежить від успіху компанії, тому начальство дуже негативно ставиться до відмов виконувати завдання, які безпосередньо не прописані в посадових обов'язках співробітника. Якщо у вас є можливість щось зробити, то краще це зробити, а не викликати невдоволення керівництва. Або ж надати конструктивний аргумент чому це краще доручити іншому співробітникові, але не говорити, що це не ваша робота.
Це не моя вина

Будь-який роботодавець цінує в співробітниках вміння брати на себе відповідальність. Навіть якщо ви дійсно не винні, краще допомогти розібратися в ситуації, ніж просто відмовлятися.
Я не можу працювати з Васею

Питання особистої неприязні дуже рідко хвилюють керівництво. Робота є робота, і її потрібно виконувати, а з взаємовідносинами з іншими співробітниками краще постаратися розібратися самостійно.
Це неможливо

Не можна відразу говорити, що завдання нездійсненне. Навіть якщо ви в цьому повністю впевнені краще добре проаналізувати задачу, виявити труднощі на шляху її вирішення і конструктивно надати всю інформацію начальству.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.tusoffka.net tylkohd.pl ugreshlib.ru ukrmedtrans.com.ua www.ukr-inform.com unimbo.ru ulaauto.ru upr.okhanet.ru usaconsumercomplaints.com upn.in.ua