Friday, December 19, 2014

Кого роботодавець не візьме на роботу

Побували на безлічі співбесід, але так і не отримали позитивного результату? Можливо, в очах роботодавця ви виглядаєте саме таким кандидатом, якого вони намагаються уникати.

Практикуватися в проходженні співбесід, звичайно, корисно, але ходимо ми на них не для цього - всім потрібен результат. Роботодавців цікавлять кандидати, в яких вони можуть бути впевнені. Часом достатня самомотивація і бажання розвиватися цінуються більше, ніж конкретний досвід. Які ж кандидати точно не підійдуть наймачеві, і за якими ознаками роботодавець це визначає?
Важливі критерії

Насправді факторів може бути більше, ніж вміститися в одну статтю. Це і відсутність будь-яких специфічних знань, недостатня кваліфікація, невідповідні особисті якості і т.д. Але є й банальні помилки, які не менш важливі:

    відсутність конкретної мети - кандидат не може сказати, чим конкретно він хотів би займатися;
    брехня в резюме або на співбесіді ;
    завищені зарплатні чи кар'єрні очікування;
    невдала самопрезентація ;
    запізнення на співбесіду, не вимкнений звук мобільного та інші погані манери.

Секрет в дрібницях

Вищеперелічені помилки виглядають вельми очевидно, але як не дивно ми часто упускаємо багато очевидні речі.

Не варто займатися безсистемної розсилкою свого резюме. Як мінімум записуйте в які компанії ви його вже відіслали, щоб не відправити одному працедавцю своє резюме кілька разів.

Не забувайте про самопрезентації. Мало якого роботодавця зацікавить кандидат, який насилу може розповісти про себе. А чи не підготувавшись заздалегідь ви ризикуєте втратити важливі деталі. Найгірше, якщо ви скажете: «Вся необхідна інформація є в резюме».

Сайт рекомендує не ігнорувати етап підготовки. Ви повинні точно знати, чого хочете від цієї роботи, що можете запропонувати, чому саме ви підходите, і бути в змозі про це розповісти. Якщо ви не впевнені в собі, не можете себе презентувати і показати свою мотивацію, то не варто сильно сподіватися, що роботодавець візьме саме вас.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.tusoffka.net tylkohd.pl ugreshlib.ru ukrmedtrans.com.ua www.ukr-inform.com unimbo.ru ulaauto.ru upr.okhanet.ru usaconsumercomplaints.com upn.in.ua