Wednesday, December 24, 2014

Швидкість друку - ваш козир при працевлаштуванні

У наш час все більше роботи пов'язане з комп'ютерами. Уміння роботи на комп'ютері стало базовим і їм мало кого можна здивувати. А ось швидкість друку ви можете зробити своїм козирем серед інших претендентів.

При оцінці двох рівносильних кандидатів, навіть, якщо швидкість набору не є критичним умовою, роботодавець завжди віддасть перевагу того, чия швидкість вище. Підвищуючи цей навик і внісши в резюме інформацію про швидкість набору можна вигідно виділитися серед інших претендентів, що підвищить ваші шанси на працевлаштування.
Як навчитися друкувати швидше?

Підвищити швидкість набору допоможе щоденна практика, але набагато ефективніше скористатися клавіатурними тренажерами. Тренажери не просто дозволять друкувати швидше, а навчать набирати наосліп, не дивлячись на клавіатуру.

Існують тренажери-програми, які потрібно встановлювати на комп'ютер і онлайн-тренажери. Перевага онлайн-тренажерів в тому, що навчатися можна на будь-якому комп'ютері, підключеному до Інтернету, як вдома, так і на роботі, із збереженням прогресу навчання. Серед російськомовних клавіатурних онлайн-тренажерів можемо порекомендувати Все10 .

Якщо ваша робота пов'язана з перекладами, листуванням з іноземними клієнтами, постачальниками або іншою діяльністю англійською мовою, краще скористатися тренажером англійської мови - Ratatype .
Як довести роботодавцю свою швидкість набору?

На наведених вище клавіатурних тренажерах Все10 і Ratatype, можна отримати сертифікат швидкості набору . Цей сертифікат можна прикріпити до паперового резюме або розмістити посилання на нього в додатковій інформації вашого резюме на Сайт.
Чи так це важливо?

У зв'язку з високою конкуренцією на ринку праці, не слід упускати можливості, які можуть збільшити шанси на успішне працевлаштування. Для професій, робота яких безпосередньо пов'язані з складанням і підготовкою документів, спілкуванням по електронній пошті і т.п. цей фактор особливо важливий.

Крім того, вдосконалення цієї навички не тільки підвищить вашу продуктивність праці, але і заощадить досить багато часу впродовж життя. Збільшивши швидкість набору на 30% можна щодня економити до 20 хвилин. А за 20 років - цілий рік життя!

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.tusoffka.net tylkohd.pl ugreshlib.ru ukrmedtrans.com.ua www.ukr-inform.com unimbo.ru ulaauto.ru upr.okhanet.ru usaconsumercomplaints.com upn.in.ua