Monday, December 22, 2014

5 порад як досягти успіху на роботі

Кожен з нас бажає домогтися фурору в своїй сфері діяльності. Адже перемоги на трудовому поприщі не тільки приносять високі доходи, але і підвищують самооцінку людини.

Як же досягти хороших результатів і яких принципів дотримуватися, щоб ваші справи складалися якнайкраще? У цій статті ми дамо декілька порад, які, сподіваємося, допоможуть вам здійснити прогрес у кар'єрі.
1. Завоюйте прихильність до себе в оточуючих людей

На робочому місці, чи то це виробництво, сфера обслуговування, торгівля або ще десь в більшості випадків вам доводиться мати справу з людьми. Досягнення гармонії з оточуючими просто необхідно для успішної роботи. Не будьте занадто егоїстичні, навчитеся бути психологом і в своїх діях враховуйте не лише свої вигоди, але і інтереси інших. Така поведінка викличе повагу до вас ваших колег.

І навпаки, протиріччя в колективі будуть створювати у вас негативні емоційні стани, віднімуть ваші розумові та фізичні сили, будуть відволікати увагу від основної діяльності. У конфліктній ситуації, можливо, варто піти на поступки, навіть якщо це на перший погляд не вигідно для вас. Рано чи пізно, згідно з принципом бумеранга, лояльність оточуючих людей повернеться до вас же.

Ні в якому разі не заздріть кому-небудь з товаришів по службі. Адже почуття заздрості, згідно психології, є руйнівним емоційним станом. Замість цього постарайтеся поліпшити свою ефективність роботи, щоб наздогнати суперника.
2. Облаштуйте ваше робоче місце максимально комфортно

Після знаходження спільної мови в колективі можна подумати і про своєму робочому місці. Постарайтеся створити обстановку, що допомагає по-справжньому заспокоїтися і зосередитися на своїй роботі. Можливо, буде потрібно невеликий ремонт: поміняти колір шпалер, освітлення, забезпечити звукоізоляцію в приміщенні, обзавестися необхідною побутовою чи оргтехнікою і т.д. Адже робота - це ваш другий дім. Створіть умови, щоб ви йшли на роботу, як на свято. Позитивний емоційний стан, викликане зручностями робочого місця, підвищить вашу продуктивність.
3. Будьте цілеспрямованими і працьовитими

Не бійтеся «закочувати візок», тобто виконувати чорнову роботу. Багато великих людей перш ніж стати видатними, побагато трудилися. Як кажуть, «під лежачий камінь вода не тече».

Не всім дано вистачати зірки з неба. Більшість людей досягає своїх цілей за допомогою працьовитості та наполегливості. Якщо якесь розпочате вами справа не увінчалося успіхом з першого разу, то не засмучуйтеся, ні в якому разі не допускайте думки, що ви невдаха (ця). Як кажуть, «перший млинець грудкою». Сенс цієї приказки - з першого разу рідко виходить добре. Обов'язково спробуйте ще (якщо, звичайно, воно того варте), але вже з урахуванням здійснених промахів. Адже не робить помилки тільки той, хто нічого не робить.
4. Замість самореклами підвищуйте свій професіоналізм

Деякі працівники намагаються показати себе перед начальством які вони здатні, або постійно натякають директору на підвищення своєї вакансії, збільшення зарплати і т.д. Однак, таке фривольне поведінку підлеглих часто дратує начальника, і зовсім не сприяє їх кар'єрному зростанню.

З іншого боку, якщо керівник бачить, що співробітник успішно розвивається на своєму посту, професійно зростає і досягає нової планки у своїх навичках, то він природним чином буде радий підвищити вас на посаді або збільшити вашу зарплату.
5. Максимально ясно усвідомте кінцевий вигляд своєї праці

Перш ніж приступити до виконання якого-небудь завдання або проекту, спробуйте уявити, що в кінцевому результаті повинно вийти. Не варто працювати заради роботи. Потрібно прагнути до високої ефективності. Навчіться бачити «далі свого носа». За допомогою свого логічного мислення уявіть яким буде результат починаємо робити, які наслідки воно спричинить за собою. У деяких випадках такий прийом допомагає заощадити час і уникнути здійснення помилок. Наприклад, якщо який-небудь проект спочатку малоперспектівен, то не варто його починати і витрачати на нього свої зусилля.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.tusoffka.net tylkohd.pl ugreshlib.ru ukrmedtrans.com.ua www.ukr-inform.com unimbo.ru ulaauto.ru upr.okhanet.ru usaconsumercomplaints.com upn.in.ua