Tuesday, December 16, 2014

5 фраз роботодавця, які повинні вас насторожити

Іноді роботодавці намагаються приховати від кандидатів деяку інформацію. Роблять вони це, тому що правда може зменшити довіру до компанії і відлякати потенційних співробітників.

Сайт склав список фраз, за допомогою яких роботодавці намагаються ввести в оману здобувачів, використовуючи свої мінуси собі ж на благо.
Всі наші співробітники намагаються важко працювати

Подібними фразами роботодавці хочуть показати, що потрібно працювати на результат, намагатися і ще раз старатися. Можна припустити, що хороший праця повинна припускати і хороший відпочинок, а вашому розпорядженні буде комфортабельний офіс, м'які дивани і хороша кухня. Але це потрібно уточнити у роботодавця, адже, швидше за все, заохочення не такі значні, а працювати доведеться дійсно багато, іноді й без вихідних.
У нас молода компанія з відмінними перспективами і великими амбіціями

Значить компанії потрібні ініціативні та творчі працівники, які, як і сама компанія, хочуть розвиватися і досягати результатів. Але варто враховувати, що молода компанія - це часто відсутність стабільності, а помітне заява - лише плани, які можуть бути і не досягнуті.
Нам потрібні самостійні співробітники, які не бояться приймати рішення

Ви можете вирішити, що вам будуть довіряти проекти, залишаючи свободу дій і ніхто не буде "стояти над душею». Однак, вас просто можуть відправити у зону активних бойових дій, а в разі невдачі просто замінити.
Ми цінуємо відданих співробітників, і тільки таких і шукаємо

Звичайно, ви й самі хочете бути відданим співробітником і постійно робити внесок у розвиток компанії, а натомість отримувати заслужену матеріальну подяку. Але насправді це означає, що ваші послуги будуть вимагатися і в позаурочний час, вас будуть завалювати несподіваними завданнями, а подяку буде нижче ваших очікувань.
Ми можемо надати вам вільний графік

Відмінно! Ви завжди хотіли самі вибирати години роботи, які вам зручні. Але врахуйте, що швидше за все вам доведеться працювати і вечорами і на вихідних, і по святах. Якщо робота повинна бути виконана, то від вас її вимагатимуть у визначений термін, і не важливо які години роботи вам зручні.


Вас може очікувати безліч підводних каменів, і в підсумку нова робота виявиться зовсім не тим, чого ви чекали. Щоб цього не сталося, не забувайте і не соромтеся задавати зустрічні питання роботодавцю до офіційного працевлаштування. Адже без цього вам можуть розповісти не всю правду.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.tusoffka.net tylkohd.pl ugreshlib.ru ukrmedtrans.com.ua www.ukr-inform.com unimbo.ru ulaauto.ru upr.okhanet.ru usaconsumercomplaints.com upn.in.ua