Friday, December 26, 2014

Як пройти групове співбесіду

Підготувавшись до можливих питань, попрацювавши над зовнішнім виглядом, вивчивши інформацію про роботодавця, можна втратити важливу деталь - співбесіда може виявитися груповим.

Під час групового інтерв'ю ви будете не єдиним кандидатом в кімнаті, що може бути не дуже комфортно, і не дозволить вам повністю розкритися. Роботодавці, практикуючі такий формат співбесіди, хочуть з'ясувати рівень комунікабельності кандидата і його реакцію в нестандартних ситуаціях. Логіка достатньо проста: якщо кандидат зможе гідно презентувати себе в такій обстановці, то і в робочих ситуаціях, будь то презентація товарів та послуг клієнтам або наради, він буде на висоті.

Також, проводячи з кандидатами групове співбесіду, роботодавець може визначити наскільки конкретному кандидату цікава робота в компанії, наскільки претендент наполегливий і зацікавлений, і його рівень стресостійкості. Роботодавець буде оцінювати не тільки самі відповіді на питання, але і їх подачу і поведінку. Наприклад, якщо на посаду потрібен співробітник з хорошими лідерськими якостями, то в ході групового інтерв'ю, такий кандидат буде в меншій мірі орієнтуватися на відповіді інших претендентів, сміливо відстоювати свою позицію і не боятися виступати першим. З таким видом співбесіди можуть зіткнутися кандидати на керівні посади, а також ті, чия робота передбачає певну публічність і роботу на людях.
Як поводитися?

Сайт може виділити три основні характеристики, які найбільш важливі при проходження групового інтерв'ю:

    Відсутність фізичної напруги. Мова тіла може сказати про багато, у тому числі і про те, що ви нервуєте.
    Тон голосу. Не варто намагатися говорити голосніше, ніж того вимагає обстановка. Спокійна манера спілкування говорить про вашу впевненість.
    Взаємодія з іншими кандидатами. Вітається аргументоване згоду, незгоду і доповнення чужої думки.


Багато претендентів з недовірою ставляться до групових співбесід, так як їх часто практикують представники мережевого маркетингу. Щоб бути впевненими в порядності компанії, слід уважніше її вивчити. Існують інші фактори, які дозволяють виявити роботодавців-шахраїв .

Звичайно, належне проведення групового співбесіди сильно залежить від професіоналізму рекрутера, і його вміння створювати відповідну обстановку і атмосферу, що дозволяє кандидатам повністю розкритися. І не варто забувати, що групове співбесіду є різновидом стресового інтерв'ю . Тобто ви перебуваєте під пильною увагою, і повинні показати не тільки свій професіоналізм, а й уміння працювати в непростих умовах.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.tusoffka.net tylkohd.pl ugreshlib.ru ukrmedtrans.com.ua www.ukr-inform.com unimbo.ru ulaauto.ru upr.okhanet.ru usaconsumercomplaints.com upn.in.ua