Tuesday, December 16, 2014

Якості, які дратують роботодавців

Приходячи на співбесіду ми всіма силами намагаємося сподобатися роботодавцю. Іноді намагаємося навіть занадто, викликаючи реакцію зворотну бажаної, а іноді просто вибираємо не ті пріоритети, не той підхід або забуваємо про прості правила поведінки.

Сайт виділив 7 якостей і моделей поведінки кандидатів, які негативно позначаться на результаті співбесіди, а то й повністю закриють для вас двері компанії.
Перебільшення

Ми часто намагаємося виглядати краще, ніж ми є. Завжди можна трохи прикрасити дійсність, але не варто захоплюватися, тому що інтерв'юер з легкістю розкриє вашу брехню. Тому не слід говорити, що ви любите засиджуватися на роботі допізна, в надії, що не доведеться цього робити, або що ніколи не хворієте.
Надмірна самовпевненість

Бути впевненими у своїх силах і знати собі ціну - це добре, якщо не перегинати палицю. Не потрібно спілкуватися з рекрутером как-будто вас вже прийняли на роботу. Зарозумілість ніхто не любить.
Фамільярність

Якщо інтерв'юер - молода дівчина, тільки недавно закінчила університет, або просто ваш однолітка, то це не означає, що потрібно переходити на «ти» і вести себе ніби ви старі друзі. Можна кілька разів пожартувати, щоб зменшити градус напруги, але пам'ятайте, що співбесіда - формальна зустріч, поважайте свого співрозмовника.
Недбалість

Акуратність і увага до деталей потрібні у всьому, не тільки в одязі. Кандидат, який допустив неточності в назвах колишніх компаній, неправильно написав назву своєї спеціальності в університеті, а прізвище свого колишнього керівника, який повинен дати рекомендації, випадково написав з маленької літери навряд чи заслужить великої довіри.
Настирливість

Вміння добиватися свого - гарна якість, але це не означає, що потрібно щодня дзвонити інтерв'юера, щоб дізнатися результати співбесіди. Це буде швидше схоже на розпач, ніж на наполегливість.
Нервозність

Співбесіда - хвилююча подія, але якщо ви не зможете виразно відповідати на питання, будете кожну хвилину перекладати ногу на ногу, базікати ними, регулярно поглядати на годинник і т.п., то точно не справите гарне враження на роботодавця. Не нехтуйте підготовкою до співбесіди, це дозволить вам відчувати себе впевненіше.
Хвастощі

Важливою характеристикою кандидата є його досягнення , але не варто перетворювати це в звичайне хвастощі. Не упускайте цю грань, інакше всі ваші плюси перетворяться в один великий мінус.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.tusoffka.net tylkohd.pl ugreshlib.ru ukrmedtrans.com.ua www.ukr-inform.com unimbo.ru ulaauto.ru upr.okhanet.ru usaconsumercomplaints.com upn.in.ua