Sunday, December 14, 2014

Як зіпсувати враження про себе в перший день роботи

Люди дуже люблять судити про інших по їх зовнішньому вигляду і поведінки. Найчастіше роблячи це швидко і упереджено. Влаштувавшись на нову роботу, вам не вдасться уникнути цього з боку нових колег.

Перший час на новому місці доводиться не тільки вникати в робочі процеси, пізнавати деталі своїх обов'язків і стратегію компанії. Постійно доводиться думати, як вас бачать нові колеги, як себе краще з ними вести, як прийнято спілкуватися з керівництвом і т.п. Обов'язковою умовою продуктивної роботи є хороша взаємодія з колективом. А от, щоб вам було простіше зіпсувати враження про себе і відносини з новими колегами, Work.ua підготував 7 шкідливих порад.
Показуйте, що втомилися

Нова робота, нові люди - ви обов'язково відчуєте втому. Показуйте це всім своїм виглядом, не соромтеся про це говорити і з незадоволеним обличчям беріться за нові завдання.
Будьте дуже відкриті

Надмірна відкритість і щирість - це дуже добре. Обов'язково розповідайте новим колегам, чому ви пішли з минулого місця роботи, що вас там не влаштовувало, в деталях опишіть, чим ви займалися на минулих вихідних, не забудьте і про проблеми в особистому житті, адже, це так всім цікаво.
Скаржтеся

Ще не знайшли спільну мову з колегами і керівництвом? Нічого страшного. Все одно скаржтеся на незручний робочий стіл, на нецікаві вам наради, на те, як важко вам сюди добиратися вранці. Якщо вам щось не подобається - не тримайте це в собі, сказати про це зараз - найдоречніше.
Фліртуйте

Хоч ви і прийшли сюди працювати, але упускати можливість когось спокусити - не можна. Фліртуйте з усіма, хто вам сподобався, а якщо хтось не сподобався, то все одно фліртуйте. Це допоможе налагодити відносини з колегами і покаже вас як відмінного і цікавої людини.
Відмовляйтеся від пропозицій

Колеги запропонували приєднатися до них за обідом або просто випити разом кави, щоб краще познайомитися - не йдіть. Стати частиною команди завжди встигнете.
Ніякої подяки

На новому місці у вас напевно буде багато питань. Ви будете звертатися за допомогою до інших співробітників. Дякувати їх не потрібно, вони тут для того, щоб відповідати на ваші запитання.
Нав'язуйте порядки

Ви ж хороший фахівець і відмінно знаєте що і як краще робити. У вас якраз був схожий досвід на минулій роботі. З першого ж дня вносьте пропозиції і проявляйте ініціативу. Нехай всі переучуються.


Все зробили правильно? Відмінно! Тепер вас не дарують на новому місці і вже подумують про звільнення.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.tusoffka.net tylkohd.pl ugreshlib.ru ukrmedtrans.com.ua www.ukr-inform.com unimbo.ru ulaauto.ru upr.okhanet.ru usaconsumercomplaints.com upn.in.ua