Wednesday, December 17, 2014

Як пережити найважчі робочі дні

Усім нам відомо, що найважчий робочий день - це понеділок. Це вже давно прийняте громадську думку. Але психологи провели дослідження і з'ясували, що далеко не для всіх це так.

Вчені виділяють три найважчих дня тижня, коли зменшується працездатність працівників: понеділок, четвер і п'ятницю. Це прямо залежить від особливостей характеру людини.

Для великої кількості людей найважчим днем тижня є понеділок. Таким людям особливо важко відразу включитися в роботу після вихідних і почати результативно працювати. Як правило, їм знадобиться не менше, ніж два дні, щоб знову влитися в колективну діяльність. У такому випадку, психологи рекомендують морально готувати себе до робочого тижня вже починаючи з неділі. Наприклад, уже в неділю ввечері можна зайнятися складанням робочого плану на понеділок або ж на всю наступну тиждень. Це допоможе заздалегідь налаштуватися на робочий лад і зібратися з думками.

Але, для багатьох людей починати робочий тиждень набагато легше, ніж її закінчувати. Тому, для них найскладнішим днем є четвер. На цей день все як правило відкладають те, що не встигли зробити раніше. Іноді, справ накопичується стільки, що люди просто не можуть з ними впорається. І тому четвер викликає непідробний жах у безлічі працюючих людей. У такому випадку, психологи рекомендують розслабитися, налаштуватися на позитивний лад і повірити в себе. Тоді всі ваші страхи пройдуть і ви зможете розважливо і правильно вирішити всі проблеми на шляху.

І нарешті - п'ятниця. Сама по собі, вона не є важким днем, важкою її роблять самі працівники, адже підсвідомо все вже знаходяться на вихідних і працездатність різко знижується. Розслаблені працівники відкладають всі важливі справи на понеділок і через це час тягнеться дуже довго. У таких випадках психологи рекомендують завантажити себе роботою, спробувати вирішити якомога більше проблем і тоді, ми з гарним настроєм і з гордістю за себе підемо на заслужений відпочинок.

No comments:

Post a Comment

Женские бюстгальтеры размер стиль чашки Женские ботинки женская обувь высота каблука Женская обувь на каблуках Женские блейзеры и костюмы мода стиль ландшафтний дизайн дерева рослини сад харчування, дієти салат сік сніданок маркетинг ідея товар споживач сільське господарство вирощування тварини корми Краса і здоров'я волосся обличчя шкіра маркетинг клієнт компанії послуги реклама дієти рецепт салат харчування Краса і здоров'я волосся обличчя харчування створення сайту просування управління хостинг створення сайтів інтернет компанії створення сайтів інтернет сайт пам'ятки замок музей палац дачне господарство гриби насіння плоди Будівництво будинків котеджів проекти Охорона безпека ворота двері велотехника велосипед колеса покришки рами Ремонт та облаштування дизайн приміщення Інтернет-маркетинг бізнес сайт любовь к Парижу, отдых в Париже садова техніка газонокосарки мотоблок обладнання персонал резюме робота резюме робота роботодавець Любовь и семья працевлаштування досвід співбесіди Блог о женщинах и мужчинах Меблі та інтер'єр бізнес гроші фінанси автомобіль авто запчастини машини www.tusoffka.net tylkohd.pl ugreshlib.ru ukrmedtrans.com.ua www.ukr-inform.com unimbo.ru ulaauto.ru upr.okhanet.ru usaconsumercomplaints.com upn.in.ua